Klassikko

Kuinkahan usein on sitä on tullut vedeltyä viistoa alamäkirinnettä vähän liian jyrkässä kulmassa alas…Noh, eilen otin sitten heti alkuun sellaisen klassikkovirheen ja kun samaistaminen onnistu vielä sopivasti rinteestä, niin se ole sitten GAME OVER. Piti sitten tämäkin kokea. http://www.tulospalvelu.fi/gps/ (gepsit on tuolla)

Pasin hopea maistu silti kullemmalta kuin oma olis maistunut, koska odottavan aika on ollut pitkä. Koska näissä kisoissa ei välttämättä mene aina homma käsikirjotuksen mukaan, niin on ihan turha heittää hanskoja tiskiin. Pasikin karsiutui keskarin fiaalista, mutta oli sairaan hyvä eilen. Se kaava on ollut mullekin tuttu.  Mä lähen kohta ottamaan suuremman mittakaavan keskaria varten haltuun, enkä rupia enempää masentelemaan.

Ei nöyrästi, vaan puhtaasti!

Minna

Scroll to Top