Rullaati rullaa

2 viikkoa ja 2 päivää ilman treeniä. 7 päivää antibiootteja. Miljoona palapelinpalaa. 5 kirjaa.  Paljon surkeaa ohjelmaa telkkarista.  Sohvassa iso perseen jälki.

Eilen kävin kaverin kanssa vähän pidemmällä kävelyllä. Toinen keuhko on aika pitkälti poissa pelistä. Sydän sykkii liikaa.  Elämäni kohokohta oli tänään pikniklounas kavereiden kanssa. Sitten lähdin pakoon neljää seinää. Matkalla nautiskelin pitkästä kävelystä Leivonmäen kansallispuistossa. Sekin oli varmaan liikaa. Olo on yhtä vahva kuin mummolla rollaattorikisoissa.

Ranskan maajoukkueleiri on kohta ohi. Sm-sprinttikin on jo kohta ohi. Jukola ja Norttikin taitaa olla kiikunkaakun ohi. Pitäis varmaan yrittää nauttia edes kesästä ennen kuin sekin on ohi. Siinä seuraava etappi rollaattorimummolle. Kurttunen rusketus naamaan ja hirveä rullaus päälle.

Mukavaa kesää.

m

 

Scroll to Top