Kausi avattu

Pääsiäismunat ja mämmit naamarissa ja kisakausi aloitettu. Kaks Fyysisesti hyvää reeniä elikkäs kisaa takana ja taidollisesti ehkä sitten opettavaista. Lauantaina oli nimittäin tositoimien aika, kun Finspringillä, Yläneellä,  aloteltiin kotimainen rastikausi. Maastohan on siellä tunnetusti tosi herkkua, mutta myös raastavaa ja vaikiaa, joten alku tulikin vedeltyä tuplavarmistellessa ja hyvä niin. Sitten kun ekat koukut tuli peliin, ei keväällä oikein malta vetää jarrua päälle, vaan yrittää juoksennella sekunnit kiinni. Nooooh. siitähän se lähtee sitten lapasesta.  Finnspringissä tuli kuitenkin tosi hyviä välejäkin paljon ja laputtaminen oli ihan perushyvää jyystöä, mutta ei se mitkään kaunis viiva ollu siinä kartassa kuiteskaan.

Kivan kyläilyrupeaman jälkeen oli sitten vielä maanantaina Silja-Rastien aika. Homma meni säksätykseksi jo ennen lähtöä, kun ei autonavaimia meinannut löytyä mistään. Kun kaahasin kisakeskukseen, niin jätin sitten samanmoisen vaihteen päälle kisaankin. Aivan jäätävää sählinkiä koko setti ja vaikka tulikin vedettyä välillä hippulat vinkuen intervallityyppisesti, niin kyllä tuollanen kevätpörrääminen sen verran sapetti, että oikein väänsin analyysiä kartan taakse. Isoja hymiöitä sain alkuväleistä vaan kakkoselle, mutta lopussa onneksi vähän enemmän.  Eilen kävin sitten vihdoinkin lumettomassa keski-suomalaismetikössä treenaamassa, miten niitä asioita pitäis oikeasti tehdä.

Silja-Rastit2011

Se on sentään aurinkoista, että juoksu nyt tuntuu aika kivalta ja mun koulun stressaamat lihakset on alkanu sulaa. Oli kivaa tuupata metässäkin, mutta olis vielä kivempi ollut suunnistaa. Näillä keleillä kai pitää yrittää kääntää positiiviseksi sekin, että mun uudehko läppäri on on korjauksessa jonkun x-viikkoa, joten eipä tuu netissäkään heiluttua yhtään.

Scroll to Top