Warning: mysqli_real_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:100337 Library:30120 in /home/int32520/public_html/wp-includes/class-wpdb.php on line 1775
Sveitsistä sairas – Minna Kauppi

Minna Kauppi

Liikunta, urheilu, elämä.

Sveitsistä sairas

Pienimuotoinen esikatsastuskisa käytiin eilen täällä leirillä ja suunnilleen kolmasosa maajoukkueesta jäi ottamaan mittaa vessanpöntöstä.  Kollektiivinen oksutautihan se sieltä iski. Puolentoista vuorokauden aikana en itse käynyt kuin vessassa ja muuten tuli vedettyä unta palloon. Noh, nyt näyttää jo paremmalta ja ehkä huomenna uskaltaudutaan mettään kävelemään. Viikonlopun Sveitsin mestaruuskisat yritetään myös vetää. Nyt muutettiin Solothurnin miljööstä Badeniin. Ihan on kesäkelit, harmi vaan, että rappusissakin heikottaa.

Palataan astialle.

minna