Minusta ilmestyy kirja 23.4.2020

Tiedote Like Kustannus Oy:
Suomen kaikkien aikojen paras suunnistaja kertoo elämänsä parhaista ja pahimmista rasteista elämäkerrassaan. Like Kustannuksen julkaisema Minna Kauppi – Suunta/vaisto ilmestyy torstaina 23.4.2020 ja sen kirjoittaa Ari Väntänen. 

Suunnistuksen yhdeksänkertainen maailmanmestari ja Vuoden urheilijaksi vuonna 2010 valittu Minna Kauppi (s. 1982) on yksi Suomen menestyneimmistä urheilijoista. Huhtikuussa ilmestyvässä elämäkerrassa Minna Kauppi avautuu paitsi uransa vaiheista ja menestyksensä salaisuuksista myös yksityiselämästään. Hänellä on ollut paljon vastoinkäymisiä, kuten äidin varhainen kuolema, oma krooninen sairaus sekä eroon päättynyt liitto alkoholismin ja masennuksen kanssa kamppailleen urheilijapuolison kanssa. 

​Synnynnäisenä optimistina ja lannistumattomana tahtonaisena Kauppi kuitenkin aina kääntää katseensa varjoista valoon.“Tämä kirja kertoo tarinan pienestä asikkalalaistytöstä, joka halusi voittaa. Tämä on tarina intohimosta ja itsepäisyydestä, rajattomuudesta ja rajojen etsimisestä, ilon kautta tekemisestä, pään ja sydämen vuoropuhelusta. Tarina kertoo myös rakkaudesta ja surusta, luopumisesta ja löytämisestä. Kaikkea se ei kerro, mutta sen verran kuitenkin, että koen paljastaneeni tarpeeksi, ehkä jopa liikaa”, Minna Kauppi sanoo.

Teoksen kirjoittaa yhdessä Minna Kaupin kanssa kirjailija, toimittaja ja suomentaja Ari Väntänen (s. 1974). Hänen kirjansa Hanoi Rocksista, Michael Monroesta, Apulannasta ja Stone-yhtyeestä ovat olleet myynti- ja arvostelumenestyksiä. Haastattelupyynnöt, vedokset ja arvostelukappaleet: Hannele Tavi hannele.tavi@otava.fi puh. 044 5312 225
 
Scroll to Top