Uusilla poluilla

Pidin urheilu-urani aikana melko aktiivisesti kotisivuja, jotka jäivät sitten roikkumaan internetin ihmeelliseen maailmaan pitkäksi aikaa ennen kuin bittirotat kalvoivat ne käyttökelvottomiksi. Nyt olemme pelastaneet tänne sivuille edellisen sivuston blogini, joita voit lukea tästä osastosta.

Näiden uusien sivujen tarkoitus on toimia kontaktipaikkana erilaisille yrityksille ja yhteisöille. Tähän mennessä minua on ollut melko vaikea tavoittaa, joten korjataan se asia 🙂 Saan säännöllisesti pyyntöjä mm. puhumaan ja kannustamaan sporttikeikoille. Erityisen usein minun on toivottu vetävän suunnistustreenejä työhyvinvoinnin merkeissä ja niitä olen tänäkin vuonna vetänyt jo monelle firmalle siellä, mistä kulloinkin olemme sopivan kartoitetun palan metsää tai puistoa löytäneet. Olen piilotellut rasteja niin Kaivopuistoon, Olympiastadionin kallioille kuin Nuuksion ja Päijät-Hämeenkin hienoihin metsiin. Ja rehellisesti voin sanoa, että porukalla on ollut hienosti seikkailumieltä ja iloa tekemisessä!

Kaivarin kauniilla kallioillakin voi suunnistaa

Oikeassa elämässäni olen siis tällä hetkellä osapäiväinen toiminnanjohtaja Lahden Suunnistajissa. Omasta ja erityisesti muiden tekemästä seuratyöstä tehtiin muuten vähän aikaa sitten Ylelle Olympiakomitean Seurasydänkampanjaan liittyen pieni filminpätkä. Ällässän töiden lisäksi olen osapäiväinen yrittäjä. Tämä töiden palapeli sopii kalleimpaan rooliini pienen pojan äitinä tällä hetkellä mainiosti. Ja tietysti välillä kisaan viesteissä joukkuekavereiden kanssa yhteisestä ilosta ja pelottelen satsarisuunnistajia vetämällä yllättävän hyvin 😀

Venlojen viestissä 10 Lauran, Lotan ja Anskun kanssa!
SM-sprinttiviestissä hopeaa Lotan, Juhan ja Philipin kanssa.

Muuten! Monet keikkani olen tehnyt tähän mennessä Sportspotin kautta. Sieltä löydät tapahtumaasi monet muutkin suomalaiset sporttiosaajat ja voit paketoida helposti sopivan kombon! Pariin kertaan olemme myös vedelleet tyhy-päivän rokkirumpalipuolisoni kanssa. Hän on puhunut ja minä eksyttänyt ihmisiä metsään. Perusarkeamme siis, paitsi ehkä tuon puhumisen suhteen 😉

Scroll to Top