Valmis

Tuskimpa. Eihän sitä koskaan ole valmis, täydellinen ja niin hyvin harjoitellut, että mitään ei olisi voinut tehdä paremmin. Sitä paitsi, eihän mun laukkukaan ole vielä pakattu, vaikka lähtö MM-reissuun lähestyy päivä päivältä.

Mutta harjoittelu on ollut kivaa. Juoksu on kivaa, suunnistus on kivaa ja elämä kaikkinensa on kivaa. On siis kivaa lähteä MM-kisoihin ja se on oikeastaan tärkeämpää kuin se, että on valmis. 

Olen silti viimeistellyt kovasti ja kevyesti, sopivasti sekoitellen. Sadepilvien aikaan olen karannut Forresin sprinttikaduille seikkailemaan guugleautolla (Niiiiin, ennen ei käyty tututstumassa etukäteen, mutta tähän on maailma mennyt, eikä munkaan parane olla kapulana rattaissa, oma suoritus siinä vain häviää…)

Aurinkoisella säällä olen pysynyt live-elämässä mökkiterassilla ja ottanut kaiken ilon irti ulkoilmasta. Huomenna vedän vielä yhden kovan sprinttitreenin, minkä jälkeen terävöitän askeliani vain pikkuspurteilla.

MM-kisat Skotlannissa alkavat siis perjantaina sprintin karsinnalla. Kisasivuilta löytyy varmasti tärkeimmät tiedot ja Ylehän näyttää finaalit myös telkusta:)

Innolla ja halulla kasvatan unelmille siivet!

Minna

 

Scroll to Top