Kaikenlaisia hommia

Urheiluelämään kuuluu välillä kaikenlaista muutakin kuin sitä juoksua, suunnistusta ja muuta treeniä. Tänäänkin kävi Yleltä Vanhatalon Nina kylässä kuvaajan kanssa tekemässä juttua ens lauantain urkkaruutuun, maanantainakin leikin meedian kanssa. Kuukausi sitten tehtiin Iltalehden Ilonaan juttua, jonka yhteydessä tehtiin sitten tietysti multimediaa ja extemporee jumppavideokin. Se näyttää ilmestyneen tänne, joten voit katsoa pari vinkkiä keksivartaloreeniin, jos innostaa. Mähän en tunnetusti ole mikään jumppahiiri, mutta näköjään noi asennot ei ihan vinksin vonksin menneet, vaikka kerralla pistettiinkin purkkiin ja sitten kansi kiinni 😀 Näitten juttujen jälkeen mediapankki onkin mun osalta hetkeksi täynnä ja keskityn vaan urheilukuplassa lillumiseen.

Iltapäivällä piti lähteä Lahteen juoksemaan testijuoksua, mutta hyvien syiden nojalla jäänkin Heinolaan kirmaamaan omaa epävirallista tasotestiä 2000m pätkissä. Voi vähän vertailla tilannetta kahden vuoden takaiseen menoon sulalla hiekkatiellä. Pääsiäisenä pistän täytäntöön sitten vihdoin sisaruksilleni antamani lastenhoitolahjat ja vietän laatuaikaa pikkuriiviöiden kanssa touhuillen. Siinä välissä tuuppaan treeniä ja nautin omasta rauhasta valmentajan seurassa metsän keskellä. 

Kaunista pääsiäistä!

äMmä

Scroll to Top