Puolitaival reissun päällä

Hola! 

Viikko takana Espanjan erittäin lämmintä aurinkoa Alicantessa. Pääsin onneksi piiiitkän flunssan kourista aika nopeasti tekemisen meininkiin ja kisoihinkin jo viime viikonloppuna. Tosin vedin varman päälle ja vain keskarin. Tai noh, pikamatkahan se melkein oli. Hyvin hoidin homman kotiin ja keuhkotkin pysyi sisällä, vaikka vielä meinas vähän pahalta tuntua kisan jälkeen. 

Viimenen viikko on siis tullut tuupattua pitkästä aikaa ihan kunnolla. yhtenä päivänä tuupattiin myös maajoukkueen voimin karttinkia ja oli huisin hauskaa jokaisella 🙂 Tänään matkattiin viime vuoden mc-osakisan kartan kautta tänne Granadan liepeille. Oli vähän synkkää menoa itsellä, vaikka vedeltiin vaan alakynnyksiä kolkutellen ja kun vihdoin päästiin tänne Sierra Nevadan katveeseen, niin olin ihan naatti jo. Nyt varalepo, kun muut reenaa lamppu päässä päivän toista. Pakko ottaa varovasti, kun muuten napsuu taas ja ei enää jaksaisi napsua…

Mutta huomenna sitten hienoja maisemia, erilaisia maastoja ja isompaa mäkeä. Itse asiassa rinttiä ensin, sitten keskimatkaa ja illalla olis taas yösuunnistustakin. Parin yön jälkeen laskeudutaan taas takasin Alicanten dyynimaastojen pariin. 

Minna

Scroll to Top