Tekoripsiä Pariisissa

Ainahan se on hienoa, kun joku laittaa naamavärkin tiptopkuntoon ja erityisesti silloin, kun menet Pariisiin. Mulle Pariisi tosin tarkotti hienoa maastoa Orimattilassa, jossa muuten saatiin 2004 viesti sm-pronssia tän vuotisella joukkueella, joten olihan me pärjätty samalla jengillä junnusarjojenkin jälkeen. Välissä vaan oli niin monta vuotta mulla kokoonpanolla:)  Mutta niin, Voglian kuvausten jälkeen poikkesin lenkille tekoripsissäni ja kulki ja meni vielä hyvin. Mä oon vähän sellanen taikauskonen, joten aattelin, että voihan se olla,että noita lisukeripsiä kannattais käyttää kai muutenkin, jos liput halkee noin itestään;) Ripset ei siis häirinny, mutta suppikset ja kanttarellit kyllä. Ettekö te hyvät ihmiset voi hakea niitä pois häiritsemästä mun suunnistusta. Nyt kestin niiden huutelun radan loppuun ja vedin karttapussin täyteen vasta loppuverkassa.

Viime viikko olikin aikas työntäyteinen. Pariisin jälkeen odotti nimittäin Tukholma ja ihan oikea sellanen. Kävin pikamatkalla mainoskuvauksissa ja ehdin just ja just edellisenä iltana heittää lenkkuran Djurgårdenissa. Sitten vaan 10 tuntia kuvauksia ja takas kotiin. Tai siis ei kotiin asti, vaan Soneran NextGenen syystapaamiseen. Edellisviikolla pidin taas enemmän lomaa. Ohjelmassa oli makkaranpaistoa eri nuotioilla ja jopa kahdessa eri kansallispuistossa, Leivonmäellä ja Pyhä-Häkissä. Hauskaa ja rentouttavaa touhua. Hernekeittokin kuuluu usein nykyään arsenaaliin nuotiomatkoilla;)

Nyt sitten kotosalla juoksentelua, perusjuttuja ja toivottavasti kaikkea syksysen mukavaa. Alla satoa viime viikoilta.

 

Fake lashes in ParisMaria Leivonmäki

Leivonmäki1

Pasi, iso kelo, Pyhä-HäkkiPyhä-Häkki, MInna

 

Scroll to Top