Pikakiitos

Näpyttelen nopsaa kiitokset ja Tervehdykset kaikille teille, jotka lähettelitte viestejä mulle. Harmi, etten kaikille teille ehdi millään vastata, mutta on supermahtavaa, kun ihmiset välittää ja voi kunpa voisin itekin auttaa niitä liian monia teistä, jotka pyörii samantyyppisten onkelmien kanssa. Ja lupaankin teille kanssakärsijöille, että  heti KUN homma menee parempaan suuntaan, kerron kyllä mikä auttoi ja miksi  

Nyt istun naama kohti Atlanttia hotellin aulassa Portugalissa. Huolestuneimmille voin sanoa, että olen ihan ok kunnossa muuten, mutta liikuntahommelit rajoitan vielä aika pitkälti kävelyvauhtiin, koska sykkeet nousee liian korkeelle juostessa. Kohta lähenkin viemään rasteja oikeasti urheileville tonne hienoihin mäntymettiin:)

Kaikkia neuvoja ja muita pureskelen kyllä tietenkin täällä olleessani ja iso kiitos myös niistä. Kun on mennyt melkein kolme kuukautta ilman reeniä, niin tästä vankilasta tekis mieli tiirikoida ihan millä vaan ittensä ulos. Nyt tosin yritän opetella nauttimaan hetkestä täällä ja unohtaa reissun ajaksi odottelun ja toiveajattelun. Nautiskella elämästä.

Isot voimahalaukset kaikille ja muistakaahan käydä hiihtelemässä siellä talvikeleissä te, joilla on sydän ja muutkin elimet paikallaan Cool

minna

Scroll to Top