POMmin Pummit

Eka leiri ja eka kisa plakkarissa ja pois tuli lähdettyä ennen suuren suurta leiriväsymystä. POMmin eka osakisa meni ihan kohtalaisesti ja Simoneen tulikin yli kolme minsaa tappiota. Ei tullut puhdasta suoritusta, vaan pari samaistus- ja suuntavirhulaa eksy matkalle ja yksi ruusupusikko esti melkein pääsyn rastille. Pakko kyllä sanoa, että ekana lähtevillä siellä ei siis ollut naisen mentäviä aukkoja, vaikka muuten ei urilla tullutkaan varmaan yhtä paljon turpaan kuin yleensä tällasillä baanoilla.

 

Ens viikolla on sitten vihdoin löydettävä vapaa aika kiropraktikolta, joka saa mun alaselän kuntoon, että pakaratkin toimii kunnolla. Kisassakin sykkeet laski aika alas samaa matkaa lantion kanssa…noh oli siinä ehkä jo ekaks kisaks muutenkin väsymystä päällä. Muuten kyllä loistavaa, kun lintujen laulua kuuluu täälläkin päin maapalloa ja lumilla on varmasti kiva vedellä pitkää lenkkiä vielä hiihtäen aina, kun ehtii.

 Maria nautiskeleeMinna lenkilla

Scroll to Top