Etusivu

Minna-Mari Kauppi

SUUNNISTAJA, : 9 MM-kultaa ja Vuoden urheilija 2010

FM JYU: ruotsi, englanti, ranska, taloustiede ja kasvatustiede

YRITTÄJÄ: Suunnistus- ja liikuntakoulut, tyhy-päivät, luennot sekä yritysviestintä ja sisällöntuotanto

ÄITI: 2 maailman hienointa lasta

LUE TARINANI: Suunta/vaisto ilmestyi 23.4.2020.

LÖYDÄT MINUT. Instagram , Twitter ja LinkedIn

Suunnista kanssani seikkailuun!

Suunnistus on mielenkiintoinen laji, josta riittää tarinoita niin huippu-urheilun kuin kuntoilunkin näkökulmasta. Pidän erilaisia LUENTOJA ja käyn vetämässä SUUNNISTUSKURSSEJA JA -TAPAHTUMIA yrityksille ja yhteisöille.  Suunnistus onnistuu niin metsässä, kaupungissa, päivällä ja jopa illan hämärässä. Suunnistus on loistava kuntoilumuoto, tapa haastaa itseään ja se on hauska ja liikunnallinen osa esimerkiksi tyhy-päivälle! Tsekkaa myös ETÄSUUNNISTUSKOULUT yksityisille tai tilaa yrityksellesi ETÄSUUNNISTUSKOULU itsenäisenä tai erilliseen suunnistusharjoitukseen yhdistettynä tapahtumana. Suunnistuksen lisäksi voin vetää ryhmille myös muita oheisharjoituksia, kuten juoksijan tekniikkatreenejä, voimaharjoituksia tai vaikkapa polkujuoksuja.

Suunnistusopetus

Suunnistus on laji, joka sopii niin huipuille kuin kuntoilijoillekin. Järjestän suunnistuspäiviä ja pidempiä koulutuksia yrityksille ja muille ryhmille. Tarjoan myös etäsuunnistuskouluja Teamsin välityksellä. 

Vuonna 2023 tarjoan myös yksityishenkilöille tai esimerkiksi perheille suunnistusopetuspäiviä. Yksilöllinen suunnistusopetus käy hyvin myös lahjaksi!

Blogin puolelle ja instagram-tililleni tulee päivitettyjä tapahtumia vuoden mittaan, joten laita sivu seurantaan.

Pyydä tarjous lomakkeen kautta, niin sovitaan sopiva opetusmuoto juuri teille tai sinulle!

Ajatuksia, kokemuksia ja oppia

Huippu-urheilijan uralla oppii selviytymään suurista haasteista ja motivoimaan itseään. Huippu-urheilijana täytyy osata voittaa, mutta pitää oppia myös häviämään ja palaamaan uudestaan lähtökuoppaan. Kerron mieluusti ajatuksia ja oppeja itsetuntemuksesta, motivaatiosta, voittamisesta ja harjoittelusta. Pyydä luentotarjous lomakkeen kautta!

[wpv-view name=”Blogitekstit etusivulla”]

Ota yhteyttä

    Scroll to Top