Minna Kauppi

Pulppuilevan innokas, iloinen, päättäväinen ja supertehokas.

Lähde etäsuunnistuskouluun

Suunnistus on nyt kuuma laji ja kaikki haluavat metsään. Jos tilanteesi on kuitenkin se, että karttamerkit ovat hepreaa ja suuntavaistosta ei ole tietoakaan, niin järjestämäni etäsuunnistuskoulu auttaa ihan varmasti alkuun ja hiukan pidemmällekin. Ihan ammattilaiselle kurssista ei ole varmastikaan hyötyä, mutta uskon, että kuntosuunnistajalle voi löytyä varsinkin toisessa osassa lisää avaimia rastivälien selättämiseen. Olen nyt pyörittänyt 3 etäsuunnistuskoulua yrityksille ja vastaanotto on ollut tosi hyvä. Siksipä on helppoa lähteä tarjoamaan samaa settiä myös yksittäisille ihmisille kotisohville tai vaikkapa mökkiterassille.

Tekemäni etäsuunnistuskoulu on kaksiosainen powerpoint-esitys ja käytän sen jakamiseen Zoomia (ilmainen ja helppokäyttöinen). Molemmat osiot kestävät yhteensä 2,5h. Kurssin hinta on 30€+Alv 24% eli 37,20€. Ensimmäinen etäkurssi järjestetään minimissään 20 hlölle ja toimintojen takaamiseksi maksimimäärä on 50 hlölle.

1.osa maanantai 15.6. klo 18.00

Suunnistuskoulun ensimmäisessä osassa (1h) keskitytään karttaan. Käymme läpi yksityiskohtaisesti karttamerkkejä, mittakaavaa, korkeuskäyriä ja teemme erilaisia tehtäviä.

2. osa keskiviikko 17.6 klo 18.00:

Toisessa osassa (1h 20min) keskitytään itse suunnistussuoritukseen. Suorituksen eri osa-alueet ja rytmitys käydään läpi esimerkein, tehtävin ja videopätkin. Opettelemme myös kompassin käyttöä ja rastinmääritteiden saloja.

Powerpointilla jaettavassa etäsuunnistuskoulussa on myös erilaisia suunnistustehtäviä. Karttaoikeus LS-37.

Tilaa näin.

  1. Laita sähköpostia tämän kotisivun lomakkeen kautta ja ilmoittaudu kurssille.
  2. Kun kurssin toteutuminen varmistuu (Minna varmistaa s-postilla), maksa 37,20€ seuraavalle tilille: Minna Kauppi FI03 1471 3500 0164 17.
  3. Maksettuasi saat sähköpostiisi linkin tulevaan koulutukseen ennen tapahtumaa.
  4. Zoom toimii helposti linkin kautta, mutta kannattaa kirjautua sisään ajoissa ennen tapahtumaa ja varmistaa, että kaikki toimii. Kun suunnistuskoulu alkaa maanantaina 15.6 klo 18.00, tule paikalle ajoissa klikkaamalla saamaasi linkkiä. Muista hyväksyä ääni- ja videotoiminnot ohjemiston käyttöön. Kun olet kirjannut nimesi, videoyhteys avautuu ja ylläpitäjä eli Minna hyväksyy sinut mukaan!
  5. Hyvä nettiyhteys takaa powerpointin ja videoiden moitteettoman toiminnan.