Minna Kauppi

Pulppuilevan innokas, iloinen, päättäväinen ja supertehokas.

Uusilla poluilla

Pidin urheilu-urani aikana melko aktiivisesti kotisivuja, jotka jäivät sitten roikkumaan internetin ihmeelliseen maailmaan pitkäksi aikaa ennen kuin bittirotat kalvoivat ne käyttökelvottomiksi. Nyt olemme pelastaneet tänne sivuille edellisen sivuston blogini, joita voit lukea tästä osastosta. Näiden uusien sivujen tarkoitus on toimia kontaktipaikkana erilaisille yrityksille ja yhteisöille. Tähän mennessä minua on ollut melko vaikea tavoittaa, joten korjataan … lue lisää

Dream on

Kansalaiset/ Medborgare /Fellow Citizens

Hyvät ystävät. Unelmani suunnistuksen saralla ovat täytetyt. Rakastan edelleen urheilun kaikkia osia, mutta matkani maailman huipulla on tullut mitä todennäköisimmin lopullisesti päätökseensä. Näette minua varmasti vielä rasteilla, mutta tulevaisuudessa pyrin löytämään myös uusia intohimon kohteita, uusia haasteita ja uusia unelmia. 

Kynä on minun kädessäni

Olisi niin helppoa jäädä tekemään sitä, missä on aina ollut hyvä. Olisi helppoa saavuttaa hyviä ja jopa loistavia tuloksia rasteilla. Nauttia hyvää palkkaa tekemällä sitä, mitä on aina ennenkin tehnyt. Lahjani riittävät siihen erinomaisesti silloinkin, kun mikään ei mene niin kuin pitäisi. Mutta siinä vaiheessa, kun voittaja tyytyy olemaan kakkonen, on syytä katsoa peiliin, vaikka se kuvastin kuinka rumasti tuijottaisi takaisin. 

Valmis

Lahtisuunnistusmaastossa C:Kimmo Hirvonen

Tuskimpa. Eihän sitä koskaan ole valmis, täydellinen ja niin hyvin harjoitellut, että mitään ei olisi voinut tehdä paremmin. Sitä paitsi, eihän mun laukkukaan ole vielä pakattu, vaikka lähtö MM-reissuun lähestyy päivä päivältä.

Pää pilvissä

Suomussalmelta löytyi Superkannustajia

Kainuun Rastiviikko antoi sitä, mitä tarvitsinkin, itseluottamusta. Itseluottamus on se, mikä niin monesti ratkaisee sen, kuka on paras ja kenelle mitalit jaetaan. Sujuvuus, rastien löytäminen ja koko urheilu voi olla todella vaikeaa, kun ei ole tarpeeksi luottoa omiin kykyihin.

On ilmoja pidellyt

Jukolan jälkeen on ollut reissua Skotlantiin. Ensimmäinen maajoukkueleiri kahteen vuoteen, jolla kykenin tekemään kaikki treenit niin kuin pitikin. Isot peukut sille. Rastit on ollu vielä pikkusen hukassa, mutta kun kunto kohenee ihan korvissa suhisten, niin eiköhän nekin ala löytyä paremmin. (Joitain kuvia ja terkkuja löydät mun twitter-tililtä).

Jukola 2015

Loputon nastarien rapina, nauravat naamat, tutut sekä vieraat, punasinivalkoisten värien odotus, kiihdytys, huutava hengitys, kuivuva suu, muutama mutka, sumenevat aivot, viimeinen leima. Louna-Jukola oli todellista Jukola-class sarjaa!

Rocky Balboa

En juokse huomenna huippuliigaa enkä sunnuntaina sm-keskimatkaa. Jos tarkkoja ollaan, niin en ole enää hetkeen ”juossut”, vaan homma on koko ajan mennyt enemmän lenkkeilyn puolelle. Valitettavasti kehossani on ongelmia, jotka pikkuhiljaa ovat ajaneet treeniä siihen suuntaan, että se on tuntunut lepojaksoista huolimatta huonommalta. Nyt ongelmat on vihdoin paikallistettu ja voin ruveta toivomaan suunnanmuutosta.